vosk Skivo parafín univerzál 450g

kliknutím zvětšíte
vosk Skivo parafín univerzál 450g Druchema | Open-Sport.cz
ks
Kód:61775
Výrobce:Druchema
Cena s DPH : 245,- Kč
Cena bez DPH : 202,- Kč
DPH:21 %
Dostupnost:Skladem

Rozsah použití: zajišťuje dobrý skluz běžeckých a sjezdových lyží či snowboardů na všech druzích sněhu při různých teplotách. Slouží jako podkladový vosk pro základní údržbu a konzervaci skluznice.

Návod k použití: pro zajištění dobré trvanlivosti voskování doporučujeme parafínové vosky do skluznice zažehlit. Vosk aplikujte na vyčištěnou skluznici, zbavenou zbytků vosků a nečistot. Žehličku nahřejte na teplotu 120 - 140°C. Vosk přiložte k žehličce a nechte nahřát. Poté změklý vosk rychle přiložte ke skluznici a rozetřete. Opakujte postup po celé délce skluznice tak, abyste vytvořili dostatečně silnou vrstvu vosku (tím zamezíte přímému kontaktu žehličky se skluznicí). Nyní vosk zažehlete do skluznice, vždy dodržujte směr žehlení od špičky k patě. Vosk by měl pouze tát, jeden tah by měl trvat asi 20 sekund. Lyže nechte vychladnout na pokojovou teplotu. Během této doby „natáhne“ skluznice potřebný vosk do pórů. Přebytečný vosk stáhněte pomocí škrabky Skivo plexi škrabka. Na závěr skluznici překartáčujte měkkým lešticím kartáčem a přeleštěte utěrkou Skivo.

Rozsah použití: pro všechny teploty

Obsah: 450g

Váš dotaz vosk Skivo parafín univerzál 450g

Vaše jméno, příjmení, firma:*
Váš email:*
Váš telefon:*
Váš dotaz:*
opiště kód:* antispam
     Více informací

Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam

Naposledy navštívené

vosk Skivo parafín univerzál 450g

Dostupnost: Skladem
ks
Cena bez DPH:202,-
Cena s DPH245,-
O nás
Přidejte se knám

 

Přidejte se k nám

 

Přejete si zasílat novinky mailem ?

 

Ověřeno Zákaznílky

 

 

Copyright © www.open-sport.cz, provozováno na systému tvorba e-shopu a pronájem e-shopu Shop5.cz

© www.open-sport.cz

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace